Examen närmar sig med stormsteg

Ja det var ett tag sen man var här. Tiden bara springer iväg. Fick i helgen en kommentar om att jag var kass på att uppdatera min blogg sen jag kom hem ;) så kan det vara ibland!

Först och främst har det varit full rulle sen jag kom hem med examensarbete och annat. Sen är det inget kul att skriva när man inte får någon respons. Men ger det ett försök till. Är skönt att skriva av sig emellanåt.

Som sagt full rulle är var det varit. Sen jag skrev sist så har det varit flytthjälps-dags hos Sandra med målning, vin och trevligt sällskap :) detta var på fredagen då det även blev middag på Pepelino med tjejerna! På lördagen jobbade jag :) roligt! Kul att träffa Johanna och försöka komma in i rutinerna igen. Kvällen var vi på 57an, blev en mkt lyckad kväll :) söndagen jobbade jag igen.

På måndagen var det sen dags för Valborg :) tåget mot Lund gick redan vid 10 och sen var det galaj heeeeela dagen i parken. Framåt åtta tiden blev det sen pizza i Lund hemma hos Anton och sen började vårt försök till att komma hem strax innan tio. Det var massor med förseningar och inställda tåg, b la på grund av obehöriga på spåren. Sjukt! Vid midnatt var vi iaf äntligen i Ängelholm. Då blev det hem för att byta hem och ta några drinkar innan det blev Bahnhof. Fick stå i kö i hundra år, men väl inne var det skoj :) Tisdagen blev seeeeg! Lite plugg och slappe hela dagen.

På onsdag morgon kom sen Sara G från min klass. Vi käkade frukost hemma hos mig och sen bar det av mot Ästad gård och vår lilla klassresa :) när alla var på plats (22 av 26 st i klassen som deltog) blev det lunch innan det var dags för "Fångarna på gården" att börja. Vi blev indelade i två lag - röda och gröna. Sen var det ett gäng utmaningar som vi utsattes för :) sjukt kul och jag vågade tom delta i en gren där man skulle upp rätt högt och gunga i en lada. Galet! Men vilken kick jag fick :) and I made it, I'm still alive ;) haha! Självfallet vann det röda laget som jag var med i :) gött! Sen blev det picknickmys i solen med en massa gott och kallt vin :) vi lekte lekar, lyssnade på musik och bara njöt! Framåt kvällen blev det grillning :) och sen var det dags att bada. Vi hade hyrt två uppvärmda badtunnor :) vi kallbadade i den dammen, haha, drack en massa gott, dansade och höll igång till två på natten. Hamnade på efterfest i en varm bastu och festade som sagt till in på småtimmarna. Verkligen lyckad klassresa :) på morgonen var alla halvt döda och efter frukosten blev det häng på picknickfiltarna igen innan det bar av hemåt. Resten av den dagen sov jag. Haha!

På fredagen var det sen dags att ta tag i examensarbetet ordentligt och det var bara att sätta igång! Hela dagen på lördagen var det också plugg som gällde och på kvällen självklart tjejkväll med god mat och utgång på det!

Sen satt jag sön-tors med arbetet. Hade inte så mkt tid eller ork till annat! På torsdag eftermiddag skickades iaf arbetet in och jag var sjukt nöjd med resultatet :) på kvällen blev det sen handledarkurs inför körkortet med mamma. Förhoppningsvis ska där börja hända lite med det nu.

I fredags blev det Väla och IKEA med Lillemma, Anna och Evve. Råkade shoppa lite utöver det som jag var tvungen att handla. Hihi! Jaja, så kan det gå. På kvällen blev det after work med tjejerna och Anders med kompisar på Bahnhof där det visades hockey.

I lördags jobbade jag sen på Brandworld i Ängelholm :) riktigt roligt! Sen var det hem till Aja och ladda inför Sandras kombinerade 25 års och inflyttningsfest :) hon bjöd på god mat och vi var ett riktigt härligt gäng som begav oss mot Bahnhof vid midnatt. Det dansades natten lång :) hade även en klasskompis som var där, riktigt skoj! Igår var det sen jobb i Ängelholm igen, tillsammans med Malin :) en rolig dag!

Dagen har tillbringats med förberedelser inför min fest som närmar sig med stormsteg :) vilket även examen gör. Helt sjukt! Var tar tiden vägen???

Nu sitter jag på bussen till Ängelholm. Ikväll är det räkfrossa hemma hos Mette med catch up och viiiin! Trevligt. Ska försöka skriva snart igen :)

Hej på er!