Nervös!!!!

Samtalet som jag väntat på kom förra veckan och nu sitter jag i bilen på väg till Halmstad för att gå på arbetsintervju. Gaaaah! Är rätt så nervös. Är det meningen så är jobbet mitt, är det inte meningen så får jag inte det och då är det meningen att jag ska göra något annat.

Wish me luck!


Härliga höst

Underbara härliga höstväder <3
 
 
Har idag tillbringat ca 2 timmar ute i trädgården. Fixat med alla utemöbler (typ en soffgrupp, tre bord och mängd stolar.. ingen lätt uppgift), sopat hela uteplatsen, plockat skräp efter de som bytade alla våra fönster samt krattat en sjuhelvetes massa löv rent ut sagt. Det blev jättefint verkligen :) efter ca en timme var där fullt med löv på hela gräsmattan igen, haha! Jag fick en skön stund ute iaf och trädgården såg bra ut en stund :) dessvärre är pappa i USA så han fick inte heller se resultatet nu när jag varit så duktig. Haha! Well well. What to do? Jag är iaf nöjd med dagens insats och med detta fantastiska väder som varit idag så är det svårt att klaga. Så skönt med solen framme och dessutom varmt :)
 
Idag har jag även påbörjat ett nytt projekt inne i huset. Hallen ska målas om. Golvet ska slipas och målas grått och väggar, hatthylla och allt det andra ska målas vitt. Det kommer bli sååå fint! Så idag har jag börjat slipa golvet. Det var inte lätt.. men jag ger mig inte. Slutresultatet kommer bli så fint så :)
 
Ikväll har jag även hunnit med att övningsköra 1,5 timme med mams. Alltså vilka jubelidioter det finns som har körkort... blir galen!!! Det finns ju en viss anledning till varför det finns olika hastigheter och varför dem ska hållas. Usch! Det är som jag sagt till mamma många gånger nu de senaste veckorna - jag är inte rädd för hur jag själv kör, men alla andra idioter som befinner sig ute på vägarna. Idag sa mamma till mig att jag får lugna ner mitt temperament lite grann innan jag ska börja köra på körskolan :P haha! Det går framåt iaf och nästa vecka ska det börjas med teorin på riktigt! Känns bra. Det är sjukt vad det kostar bara :( kommer kanske ta lite längre tid än jag trott iaf. Alltid dessa pengar. Bara att kämpa på! När körkortet är mitt så är jag fri som en fågel och kan äntligen ge mig iväg på nya äventyr :) woooo! Vi får se vart det bär av :)
 
Pratade med min systeryster idag och hon är så himla duktig. Jag är så stolt över henne :) hon har gått på en diet nu i några veckor och hon är så duktig. Hon följer sin diet till pricka (nästan iaf, hon har fuskat med ett blåbär, haha) och hon tränar som bara den, är på gymmet och är ute och power walkar. You go girl! Själv så försöker jag också komma någon vart med min träning och hälsa. Dock vill jag inte hitta någon diet eller sluta äta kolhydrater eller något liknande. Jag är ute efter att hitta en bra balans mellan mina mat- och träningsvanor som jag kommer kunna hålla framöver. Säger jag till mig själv att jag inte får äta pizza - så blir jag sugen på pizza. Hjärnan blir lurad av ordet inte. Det är precis som att du säger "Tänk inte på en rosa elefant!" Vad tänker du på då? Jo, en rosa elefant. Eller hur? Som tur är så har jag en syster som peppar mig eftersom hon verkligen gett sig fan på detta och sen har jag även en kusin som utbildar sig till dietist som jag kan få lite tips av :)
 
Nu ska väskan packas inför jobbehelgen. Imorgon blir det jobb på Skånebil i Ängelholm, ska hjälpa en kompis. Direkt på lör morgon blir det till Båstad där det ska jobba på MO både lör och sön. Dessutom ska jag försöka hinna köra en massa :) wish me luck!
 
Vi hörs mina vänner! <3
 
 
 

Watch me!


Stjärnklart

Somnade visst på soffan. Är något av det bästa som finns. Men att sen vakna i soffan är hemskt. Var så trött så jag mådde illa. Släpade mig upp för trappan och in i badrummet för att tvätta bort sminket och borsta tänderna. Gräsligt! Och här ligger jag nu nerbäddad. Klarvaken! Haha! Men det gör inget. Vi har inte hunnit sätta upp min nya rullgardin än och det är helt stjärnklart ute :) fantastiskt vackert!

Fönsterbytet i huset är helt klart. Gjort på två dagar. Grymt duktiga killar. Huset är ju inte litet heller. Dessutom satte de in nya fina altandörrar ut till altanen som ännu inte finns :P men fint är det. Och ikväll efter jobb var jag och pappa på IKEA för att inhandla rullgardiner och lite annat. Det kommer bli såååå fint så när allt är klart. Det ska målas om och möbleras om på nedanvåningen och lite annat. Kul att kunna hjälpa pappa med allt detta!

Nä om man skulle försöka somna igen då! Höra väl snart igen! Tja <3


Dammkaos

Kurrat upp mig i soffan med tända ljus i hela vardagsrummet. Tar en lugn stund i dammkaoset. Klockan sju imorse kom killarna från Mockfjärds som har bytat alla fönster i hela huset under dagen. Alla fönster, en ytterdörr, en balkongdörr samt de nya altandörrarna är på plats. Imorgon kommer de tillbaka för att sätta upp lister, fönsterkarmar och täta till. Här är sviiiinkallt! Det blir iaf väldigt fint! När det sen blir  ett trädäck också på framsidan så blir här riktigt fint. Innan idag dammade så mycket så att det såg ut som det snöade inomhus, haha. Galet. Och vi fick se vilken dålig isolering här är i väggarna, konstigt att här brukar vara kallt :P
 
Körningen går framåt. I lördgas körde jag hem från jobb tilll pappa och idag har mamma och jag kört runt i Förslöv. Det ska tas tag i ordentligt nu för nu ska jag ha mitt körkort. Pronto, så är det bara! På torsdag eller fredag blir det in till körskolan för att ta tag i teorin och börja med den på riktigt. Fick massor med bra körkorts-pepp idag. Härligt!
 
Senste veckan har rullat på i rask takt. Det blev ett besök hos mormor. Vi lunchade i Malmö och sen åkte vi till morfar och hälsade på. En mycket trevlig heldag med mammi där vi fick sen en massa gamla bilder från när morfar var ung! Det har varit myskväll med Cia och Evve, först blev det en sväng på Spectsevers för att kolla bågar till mig, sen käkade vi på Graffiti och kvällen avslutades med temys och säsongspremiär av Grey's Anatomy. Jag har fått BÄSTA julklappen av syrran - en biljett till SHM (Swedish House Mafia) gaaaaaaah! Helt galet, så den 26 nov åker vi till Köpenhamn för att vara med om årets upplevelse. Tack bästa systeryster <3 jag har sökt ett jobb som hade varit väldigt roligt att jobba med - som Eventkoordinator på Halmstad Arena. Jag får kombinera de olika delar inom evenemangsbranschen som jag tycker mest om: konferens, musik och sport. Fantastiskt! Håll alla tummar och tår. Väntar nu med spänning på telefonsamtalet om att boka in en intervju. Hoppas hoppas! Jag har jobbat tors-lör, väldigt skoj. I fredags på dagen prisade Annica och ja om tusentals strumpor och var lagom trötta vid stängnings dags. Dilldillldilldilldilldill! Ja, alltså DILL är ett roligt ord att säga snabbt många gånger efter varandra. Den som inte börjar skratta då är konstig kom jag och Annica fram till, haha! Ja som sagt vi var väldigt trötta, humorn var inte på topp direkt :P lite sådär lagom lättroade. Efter jobbet åkte jag in till Bästisen för att ta en fredagsöl på stan. Vi började med käk hos Evve sen bar det av ut. Först en öl eller två på Thorstens och sen vidare till Satan i Gatan där vi drack lite mer öl innan min buss gick hemåt. I lördags var det dags att fira fina Malin som fyllt år. Blev en mycket trevlig och lyckad kväll. Smaskig smörgåstårta och sen även prinsesstårta på det :) Det var tänkt med Hbg men blev istället Änglahålan och Bahnhof. Var skoj. Nästan hela kvällen iaf. Varför det var mindre skoj behöver vi inte gå in på. Kan säga som så att det är skönt att äntligen få veta vart man har vissa personer. Sjukt trött på att bli sviken gång på gång. It's enough now.
 
Som sagt en fullspäckad vecka. Förstår inte vart tiden tar vägen. Time just fly's by. Även denna vecka är det fullt schema med jobb inplanerat, Ladies Night med brudarna på fredag och mycket annat. Idag har jag även träffat en kär gammal vän - Mulin <3 tre timmar på Espresso House med prat om allt och ingenting kändes som en halvtimme. Vi hade lite att ta igen. Lagom till jul så blir hon och Simon föräldrar :) såååå roligt!!! Även fina Cia och Glendert ska bli föräldrar. Är så glad för deras skull. Har även två andra kompisar som väntar barn :) och Jasse och Alin har fått sig en liten Nils och Alva är nu storasyster! Som sagt time fly's by och vi börjar bli gamla, haha! Blir "tant-Carro" för en massa små sötnosar inom snar framtid.
 
Äntligen har jag fått upp värmen lite och nu blir det en kopp te och slappe vid tvn! :)