Trista inrutade vardag

Ja vad ska jag säga!? Trista inrutade vardag. Blir tooookig av att bara gå hemma och inte veta vad som kommer att hända. För er som inte vet så har jag gått vidare i processen till tjänsten i Halmstad som Eventkoordinator på Halmstad Arena. Sjukt stolt över mig själv då det är en eftertraktad tjänst som många sökt. De har ringt mina referenser och nu väntar jag bara på samtalet om tjänsten är min eller inte. De sa att man skulle bli kontaktad vilket fall som i mitten på november. Och det är typ NU!!!! Blir det inte Halmstad så är jag grymt sugen på att åka ner till värmen igen. Gran Canaria lockar oerhört mycket nu. Och Johanna har tipsat om lite olika jobb som är lediga :) wiiiie! Har varit i kontakt med ett av ställena och de vill att jag ska höra av mig så fort jag hör något om Halmstad. Så just nu känner jag att jag bara vill veta vad som händer. Börjar känna mig stressad av att inte veta vad som händer...
 
Dagarna försöker jag fördriva med Hålerundan, övningskörning, umgås med vänner och jag försöker även jobba med mina matvanor. Blivit så inspirerad av syrran som gått ner hur mycket som helst de senaste veckorna, och stolt så klart!!!! Så försöker ha 3 huvudmål om dagen samt 2-3 mellanmål av nyttigare varianter ;) haha! Det blir mycket ägg, frukt och grönsaker, keso i alla dess former. Jag har kommit fram till att jag inte kommer kunna sluta med något som t ex kolhydrater. Jag älskar pasta alldeles för mycket. Så istället försöker jag tänka om när det gäller mina portioner - mindre kolhydrater och mer grönsaker. Jag försöker även äta mindre portioner och då att jag äter oftare istället. Det är inte lätt. Men detta i kombination med Hålerundan 4-5 ggr i veckan plus några pass på crosstrainern i källaren har resulterat i nästan -3 kg på vågen, så det känns bra :) och jag bara lääängtar efter att komma igång med träningen ordentligt igen. Har känts onödigt att köpa något gymkort förrän jag vet vad som händer. Visst, hade jag bara tagit tag i det direkt efter sommaren så hade det lönat sig. Men så blev inte fallet. Så nu väntar jag med spänning på vad som kommer hända.
 
Körningen går framåt. Trots ett totalt misslyckande på min första körlektion på körskolan så går det framåt. Det var första gången jag körde en annan bil så det var riktigt svårt. Nu har äntligen pappa gått handledarkursen och väntar på sitt tillstånd så jag även köra med honom och en annan bil. När jag började övningsköra så trodde jag att jag och mamma inte alls skulle komma överens och att det skulle varit lättare om jag körde med pappa. I början testade jag att köra lite med båda två och förvånasvärt så gick det bäst med mamma. Vi är för lika så jag trodde bara att vi skulle vara ovänner hela tiden, men det har gått väldigt bra. Så nu får vi se hur det går att köra med pappa.
 
Om någon timme blir det körskolan och teorilektion nr 3. Det går framåt! Sen efter det så blir det til Ängelholm för att ha tjejkväll med Cia. Vi ska kolla Grey´s och Scandal :)
 
Vi hörs snart igen! Ciao!