Trista inrutade vardag

Jaha, då var man inne i den inrutade trista vardagen igen!!! Det är samma sak som händer hela tiden och kylan gör mig toookig! usch och fy! Hur ska detta gå? Jag som bara varit hemma i några dagar :P haha! Tur att man har en massa skoj att se fram emot under sommaren iaf :)

Har nu tillbringat två dagar i skolan och jag är så trött på att sitta still! Var ute och gick med Aja i 1,5 h igår, sååå skönt. Går inte riktig att jämföra med bergvandring ;) men trevligt sällskap och skönt att röra på sig iaf!

Helgen med alla underbara återseenden var kanon :) fredagen var det reunion/update med Cia och Elin. Sån tur att vi lyckades pricka in denna kväll eftersom Elin åkte till Rhodos i sön och Cia åker till London till helgen och jag kom hem i tors! Det blev catch up på alla håll och en hel del vin :) efter några timmars skitsnack blev det till Satan i gatan, där vi skulle dricka ett glas vin. Blev lite mer ;) klockan två blev vi utslängda och då blev det pannkakor med extra allt innan vi gick hemåt, haha!

I lördags stod det Räkfrossa på schemat :) alla samlades hemma hos Sandra och vi åt räkor med tillbehör tills vi var fullproppade allihopa! En mkt trevlig kväll som resulterade i utgång för några stycken av oss :) vi skakade loss hela natten och det var kul att vara ute igen och träffa en massa folk! Innan jag och Evve hann gå hemåt hamnade vi på efterfest med goda viner och drinkar till tidig morgon :P solen hade gått upp när vi gick hemåt och det lagades makaroner och åts räkor när vi kom hem! Galen kväll med andra ord :)

Söndag blev det bakishäng med Evve och Cia :) goe frukost, 9 avsnitt av Karatefylla, ostbågar och Coca Cola. Lite slitna var vi och jag sköt upp pluggandet fram till sen kväll. Så kan det gå!

Nu sitter jag på bussen på väg hem från skolan. Jag hade min redovisning igår och det var min sista för denna utbildningen :) woho! Nu är det gästföreläsare imorgon, examensarbete, opponering på detta och sen examensfestligheter kvar :) med andra ord inte mkt alls!!!!! Den 25 maj är jag färdigutbildad Eventkoordinator :) fattar inte att det redan gått två år av studier! Galet!!!! Firade med en glass idag iaf i LA innan vi åkte hemåt :) sista redovisningen är gjord och nu är det inte mkt kvar!

Helgen blir min första jobbehelg på evigheters evigheter. Ska bli kul :) sen på fredag kväll ska jag hjälpa Sandra att måla om och sen blir det middag på Pepelino med tjejerna :) på lördag kväll står det 57an på schemat och det ser jag fram emot! Med andra ord det är fullspäckat schema :)

Nu är jag snart i Båstad och då hoppas jag på en promenad med Aja och lite slappe!

Har tänkt att ha kvar bloggen och försöka uppdatera med jämna mellanrum. Vi får se om någon läser annars lägger jag väl ner den tills det är dags för nya äventyr ;)

Tjatjaaaa!


Back in Svedala!

Jaha, då sitter man på tåget i kalla Svedala igen och passerade precis Landskrona. Känns konstigt! Känns verkligen inte som jag vari borta i 2,5 månader. Max 3-4 veckor. Har haft det så himla bra :) jag har haft bästa handledaren någonsin och dessutom hittat en vän för livet :) tack fina Johanna för allt!!! Jag har träffat så mycket underbara människor och livet har varit kanon i värmen! Min LIA har varit drömlian där jag fått kombinera allt jag älskar att göra! Tror inte det kan bli mkt bättre på en arbetsplats än vad jag hade det där!!! Som jag kommer sakna det. Är lite rädd att det kommer krypa en aning i benen på måndag när man ska sitta still i skolan hela dagen :P haha! Det blir nog bra!

Här kommer en liten uppdatering från tidigare idag:

19 april - Barcelona flygplats

Jaha, då var man på väg hem till kalla Svedala... Usch! Haha! Sitter på flygplatsen i Barcelona med två svenskar och dricker färskpressad juice och öl :) riktigt trevligt. Skulle döda tiden med att plugga men det här är så mkt trevligare :) den ena var med oss och vandrade för några veckor sedan. Världen är bra liten :P som jag kommer sakna allt nere på GC. Lite rädd för att jag kommer gråta när jag vaknar imorgon och märker att man inte är kvar i den lilla bubblan i värmen. Haha!

Åh just ja, igår blev det en tripp till Puerto Rico för en ny tatuering :) woohooo! Mams var med och den blev såååå fin :) kommer bild! Efteråt blev det Donken med Tiina och Sara för att säga hejdå! Kändes sorgligt och overkligt att jag ska hem till Sverige redan. Ska bli sjukt kul och träffa alla er där hemma iaf :) hela helgen är det planerat med en massa härliga återseenden <3



Med på flyget från Barcelona var mat-Tina och jag kom att tänka på mat som jag saknar nu när jag varit iväg :P och även allt annat jag ska göra som jag saknat, haha! Några exempel är:
- dricka kranvatten
- äta korvstroganoff
- dricka ett stort glas med iskall Oboy
- äta polarbröd med kaviar
- titta på Flykten från hönsgården
Mm mm mm mm :)

Sen är där saker jag ska försöka undvika som jag tröttnat på:
- äta pommes
- titta på skräp på MTV
- dricka flaskvatten

Och sen är där självklart saker jag vill fortsätta med:
- träna, träna och träna
- vandra :) försöka hitta bra leder på Hallandsåsen kanske?
- vara positiv och mer glad till livet :)

Detta är bara en bråkdel! Listorna kan göras långa :P haha! Nu är jag snart i Hbg och börjar närma mig Änglastaden där pappa ska hämta upp mig. Snart ses vi mina vänner :) sov gott! <3


Sista dagarna

Jaha då har det snart gått 10 veckor... förstår inte vart tiden tar vägen. På torsdag bär det av hemåt mot kylan och Svedala igen... vemodigt men samtidigt liiiite skönt ;) kommer sakna allt här. Jobbet, livet och alla underbara människor jag träffat. Nu döööör datorn... suck! Livet just nu är på topp iaf :) mams är här och det har varit fullspäckat schema sen hon kom i onsdags. De sista dagarna i värmen är även de fullspäckade och det ska njutas i fulla drag. Snart ses vi där hemma. Då är det räkfrossa som gäller :) PUSS

Då var det snart dags för hemfärd...

...Sorgligt men sant :/ känner inte alls för att åka hem. Vill hem och träffa alla nära och kära men trivs så bra med livet här!!!!!!!! Den 19 april beger jag mig hemåt. Blir mellanlandning i Barcelona på några timmar, men det ska jag nog överleva. Det planeras för fullt inför min hemkomst. Ska hinna med att träffa Elin som ska vidare till Rhodos på söndagen och även Cia som ska till England på måndagen. Sen vill jag hinna få in hela tjejgänget och familjen också. Puh! Det blir strängt att komma hem ;) längtar lite, men bara lite. Känns väldigt sorgligt att lämna allt här. Skaffat mig en fantastisk vardag här och ett liv. Börjat hitta mig själv igen och är verkligen på väg mot rätt riktning. Jag har kommit underfund med vad jag vill göra efter sommaren så nu ska det bara bli som jag vill också ;)

Den sista veckan är fullspäckad med äventyr. Igår kom Evelina till Gran Canaria med sin kusin :) wohoooo! Blev middag ute tsm med Evve, Frida, deras kusiner Rebecca och Li och Sara så klart som också är här nu :) en mkt trevlig afton som tog slut kl sju imorse för mig och Evert. Haha! Vilken kväll det blev. Vinade först på deras hotell och sen blev det ut i Puerto Rico för att visa Evert utelivet. Ute träffade vi Sara, Tiina och Kristine. Såååån lyckad kväll som avslutades med Donken innan vi somnade! Dagen har spenderats i solen, helt underbart :) funderade på det idag och kommer frysa ihjäl när jag kommer hem. Blir nog fram med vinterjackan igen, haha :P  sitter just nu och fryser på Lenas. Haha! Livet är inte lätt!!!

Imorgon kommer bästaste mamman :) ska bli så underbart att få en kraaaaaaaam! Och lite Bafucin också. Typ tappat rösten idag. Haha! Ska bli spännande och se hur det går med guidningen imorgon... Johanna har haft samma problem den senaste veckan. Galet! Vi får se hur det går. Ser fram emot ett fullspäckat schema för mamma och mig nu den kommande veckan iaf :) mkt inplanerat redan och mamma har inte ens kommit hit, haha. Så det ska vara! Anar att hon kommer behöva semester för att vila upp sig när hon kommer hem ;) imorgon kväll blir det middag med Evve, Rebecca, Johanna och Lukas. På torsdag ska hon med på jobb och så blir det till Anfi stranden under dagen :) på fredag ska hon med upp i bergen och både på kvällen och lördag dag är det inplanerat saker. Det är mkt som ska hinnas med :)

Nu ska jag hem och städa lite inför mammas besök :) och sen blir det en film i soffan till ngt gott käk!

Snart ses vi mina vänner <3 SAKNAR ER!!!!

Updates :)

Idag har det regnat på oss. Blöö, inte mkt men fy vad kallt det varit. Använt min jacka för första gången sen jag kom hit på vandringarna. Nu är det Lenas som gäller för en massa ärenden och sen blir det till gymmet. Ikväll blir det hemmakväll med film och lite mat. Här kommer lite uppdateringar...


1 april -12 – Härliga söndag morgon.

Sitter på min balkong, äter frukost och njuter av en fantastisk utsikt och fågelsång. Det bästa med nya placet är balkongen. Utsikten är amazing (havsutsikt) plus att det är sol mer eller mindre hela dagen. Fick bästa överraskningen av bästa mamman här om dagen. Om 11 dagar kommer hon och hälsar på mig en vecka :) ska bli så himla roligt!!!! Sara kommer igen nu i veckan och Evve kommer nästa vecka. Kommer bli tre sista fantastiska veckor! Känner inte alls för att åka hem. Vill träffa vänner och familj men hade gärna stannat ;) livet här är så enkelt och härligt. Jag har börjat hitta mig själv igen och mår bara bättre och bättre för varje dag. Att jag bestämde mig för att åka hit och ha min LIA är det bästa beslut jag tagit under det senaste gångna året.

Det har varit full rulle sen jag skrev sist. Johanna har sin pappa på besök så vi hittar på galna upptåg hela tiden. I onsdags käkade vi Fajitas hos Johanna och dem sen var vi på utomhusbio :) verkligen jätte mysigt. Man sitter under bar himlen under stjärnorna i soffor och beställer in nachos och öl. Vi kollade Scarface och jag somnade givetvis :P haha! Efter bion så blev det en hejdå-öl tillsammans med Karin och Heikki som skulle åka tillbaka till Sverige för jobb. Det blev en sen kväll men det var det värt. I torsdags blev det lite shoppingtur mellan våra möten och på kvällen lagade vi middag hemma hos mig. Blev ännu en sen men mycket trevlig kväll. Det korkades upp fördrink och vin och maten smakade underbart, sen blev det lite ost och kex till efterrätt. Karin och Rebecca kom på besök så vi fick lite gratis underhållning under kvällen ;) det var lite segt att gå upp i fredags när klockan ringde vid 06.00 men det blev en fantastisk dag i bergen med 14 km vandring. Första delen av dagen fick jag gå längst bak och hålla koll så vi hade hela gruppen med oss. Efter lunch så överraskade Johanna mig med att jag skulle få gå längst fram… gaaaah! Du ska hålla rätt tempo, stanna på vissa platser för att guida och sen även hålla kolla bakåt så att man får med sig hela gruppen i samlad trupp. Det gick jätte bra :) fick hjälp med guidningen men fick köra vissa bitar själv också. Är glad att Johanna pressar mig lite och ”tvingar” mig till att utvecklas. En fantastisk tjej som hjälpt mig mycket under resans gång :) funnit en mycket bra vän. Flera stycken här under de senaste veckorna :) Lukas, Karin och Rebecca är också helsköna. I fredags hängde jag med på grillparty på Lukas jobb, en kille som skulle tillbaka hem och jobba så var lite avskedsmidddag. En fantastisk kväll som varade fram till i lördags morse :P haha! Vi satt nere vid stranden och åt och drack en massa gott ett helt gäng. När vi kom tillbaka till San Agustin hängde jag på Karin och Rebecca ut :) det blev drinkar och shottar och en rolig natt/morgon. I lördags blev det poolhäng med Karin och många härliga skratt efter nattens bravader. Tanken var att jag skulle till Las Palmas men blidde inte av, haha! På kvällen blev det myskväll med film och pizza. Ringde till tjejerna som var på Idas inflyttningsfest. Fick prata med allihopa och fick vara med och sjunga Bamses snapsvisa J som jag saknar er tjejer!!!!!

Nu är det dags att möta upp Johanna för jobb! Hörs och ses snart mina vänner <3


1 april -12 – Hej igen :)

 

Idag så råkade vi missa avfarten på motorvägen och kom på detta alldeles för sent så det var inte lönt att vända tillbaka så jag hann till mitt möte. Haha! Oops.. inget bra! Men men, fick en trevlig stund på dykcentrat och sen i solen med en bok medans Johanna körde sina möten i alla fall. Under breaket på dagen blev det sen poolhäng med Johanna och Karin. Efter mötena nu ikväll blev det ut för att äta tillsammans med Johanna, Lukas och Ulf (Johannas pappa). Det var Ulfs sista kväll med gänget så det blev laxlasagne och rödvin på en restaurang som heter Adio Mare. Mums! Nu ska jag lägga mig och läsa på inför morgondagen… fick veta för någon timme sedan att jag ska guida 10 km leden imorgon, gaaah. Björns dotter Inez har påsklov och ska med upp i bergen så då får jag passa på att öva. Ska bli kul men är grymt nervös!!!! Sov gott :) Tjatja!


3 april -12 – Girls night ut med Lukas och tjejerna

 

Wohooo vilken fantastisk måndag. Idag mår man som man förtjänar, men fasiken vad kul vi hade. En galen girls night out med Lukas och tjejerna, haha! Stackarn är alltid ensam kille med alla oss brudar. Dagen började med vandring. Som jag skrev sist så var jag grymt nervös eftersom jag skulle leda 10 km leden själv (och dessutom ha bossen gåendes längst bak) vilket innebär att gå först, styra tempo, guida och så vidare. Det gick grymt bra och Björn verkade helnöjd när vi kom hem :) woho! Älskar verkligen min LIA. Är sjukt imponerad av Inez som endast är 5 år som klarade av att gå 6 km idag utan några som helst problem. Det är så himla kul att man lyckats lära sig så mycket om Gran Canaria bara genom att lyssna på de andra guiderna :) Efter jobb var tanken att jag och Johanna skulle till gymmet. Meen vi fastnade uppe hos bossen med varsin kall öl och en massa roliga youtube-klipp, haha. Skönt gäng jag jobbar med! Sen blev det stressigt. Vi hade bestämt träff med Karin och Rebecca vid busshållsplatsen halv åtta så det var bara hem snabbt och göra sig i ordning inför kvällen bravader. Som det verkligen blev sen också, haha! Efter en rolig busstur till Puerto Rico så mötte vi upp ett gäng tjejer som jobbar som reseledare här på ön för att käka tillsammans på en av de bästa restaurangerna här på ön – Rhodos Palace. Jag beställde spenat- och fetaost fyllt kycklingbröst J mums! Så jävla gott rent ut sagt. Till detta blev det rödvin och många härliga skratt. Efter vi käkat så blev det till centrat för att påbörja drinkandet :) vi klubbade rundor och målet för kvällen var Harleys för Ladies Fantasy. En mycket trevlig afton som slutade med att hela gänget här ifrån San Agustin åkte hem och jag stannade kvar och festade med Tiina och Kristina till halv sju imorse, haha! Vilken kväll. Så idag har jag varit lite trött. Självförvållat men värt det ;) så dagen har tillbringats i min solstol på balkongen med korsord och en bok om vandring här på ön kombinerat med sömn och lite telefontjänst för jobbet. Chefen skulle surfa idag så kopplade om alla samtal till min mobil istället så jag kunde ta bokningar under dagen. Sen har jag städat lite och varit och handlat. Skulle till Lenas nu egentligen och kolla mail och liknande (inte gjort det på flera dagar) men lyckades somna i soffan. Så nu blir det snart läggdags då det är vandringsdags imorgon. Då är det toppturen som är min absoluta favorit eftersom man får avnjuta sin lunch på öns högsta topp med en fantastisk utsikt. Lunchen smakar alltid bättre där uppe :)


Idag har jag lite åka-hem-ångest, usch!!!!! Tiden går alldeles för fort och jag vill inte alls åka hem. Blä! Nu ska jag gå och träna och sen blir det filmkväll! Hej på er <3