Ages ago...

Ja shiet, det är verkligen ages ago som jag var här... vet inte varför jag varit så kass på att uppdatera denna sååå välbesökta blogg ;) jag är glad för mina få läsare iaf ska ni veta!!!

Lite snabb update sen sist jag var här: jag är med KÖRKORT!!!!! Galet skönt, en sån frihetskänsla. Fantastiskt att nå ett delmål på vägen mot mina drömmar!!! Sen har vi även haft mer nedskärning på timmarna på jobb, så nu jobbar jag ca 2 pass varannan vecka. Inget kul alls! Så nu är jag inskriven på arbetsförmedlingen igen och hoppas väl på att hitta något inom snar framtid.

Idag vaknade jag helt jävla opepp!!! Drömt sjuka drömma hela natten, vänt och vridit mig om och om igen och inte alls sovit bra. It would be verry nice if you could stop haunting me in my dreams f**king dark shadow! Blir galen... och att drömmar kan påverka ens humör så mkt när man väl vaknar. Lite läskigt egentligen! Anyway så gav jag mig ett försök på att gå upp när klockan ringde vid halv åtta, men ickesochnickes sa denna trötta kropp och själ. Jag har aldrig varit så här fysiskt och mentalt trött som jag är nu när jag bara går här hemma och väntar på att tiden ska gå... det är sjukt! Jag kan sova precis HUR mkt som helst. Jag sover allt mellan 5-10 h per natt och sen har jag inga problem att slumra till under dagarna sen heller.. GALET! Orkar inte ha det så här längre... jag söker jobb efter jobb efter jobb, men inget napp!!! Jag går vidare och hamnar bland de sista men åker till sist ut eftersom jag inte har någon erfarenhet!!! Tycker det är mkt märkligt att de säger så då jag kontinuerligt varit ute i branschen under alla mina praktikperioder och allt volontärarbete man gjort! Det är inte så mkt att göra åt saken mer än att fortsätta kämpa och att ge sig fan på att man ska få drömjobbet en vacker dag! Vilket jag också ska få. Finns liksom inget att diskutera. Dock är det väldigt segt att invänta detta och bara gå hemma. Som tur är har jag världens bästa föräldrar som hjälper mig nu när jag har det så tufft. Är inte alla som har chansen att flytta hem igen om man förlorar sitt jobb eller liknande.
 
NU får det iaf vara nog med dessa här jävla opeppade dagarna. Kommer gå in i väggen om jag fortsätter så här. Så från och med dag blir det ändring. PRONTO! Saker som ska förändras:
  • Jag ska sluta att vända på dygnen, går hellre och lägger mig lite tidgare och kommer upp i skaplig tid på morgonen så man hinner med lite saker under dagarna.
  • När klockan ringer SKA jag gå upp, kanske inte första gången men iaf tredje gången och INTE snooza i en, två, tre timmar till.
  • Jag ska gå Hålerundan minst fem gånger varje vecka, det tar så oerhört lite av min tid och det är så himla skönt för både kropp och själ.
  • Utöver Hålerundan ska jag ha minst två mer fysiska träningspass (Friskis eller crosstrainern i källaren) varje vecka till att börja med och sen öka på detta.
  • Varje morgon ska jag sätta igång en spellista med peppmusik för att få bort bad feelings från nätternas drömmar. Musik gör så mkt med mitt humör.
  • Jag ska hitta en bra balans mellan min kost och min träning, med så små enkla knep kan man göra så att man mår så mkt bättre.
  • Jag ska förbättra min kost, både genom att tänka mig mer för vad jag äter men också genom större variation på min kost. Jag kommer inte sluta äta något, för det fungerar inte för mig.
  • Jag ska söka minst fem jobb i veckan, till att börja med iaf tills jag får fler napp. Det kan både vara utannonserade tjänster och spontanansökningar.
  • Jag ska bli bättre på att uppdatera min vällästa blogg, det är så skönt att skriva av sig och dessutom att vänner som man inte har så nära sig kan följa ens vardag.
  • Jag ska få bättre rutiner på mina dagar nu när jag bara går hemma. Kommer väl svimma sen annars när man börjar jobba på heltid, haha!
  • Jag ska börja spara till en stabilare budget. Mitt kära shoppingbegär får stillas på andra sätt än via shopping - kanske genom träning, umgänge med vänner eller på andra sätt.
  • Jag ska sätta upp mål till de saker jag vill göra/uppnå/vara, det hjälper verkligen och det var på så sätt kombinerat med fokus som jag klarade mitt körkort så pass fortsom jag gjorde.
  • Mina "to-do-lists" ska göras på en gång och inte skjutas upp på framtiden!!!!!!
Ja, detta till en början iaf. Listan kommer utvecklas efter hand och beroende på vad som händer i livet så kommer den utformas på olika sätt. Puh det var skönt att få ner det i skrift och ha det på svart och vitt! Ingen återvändo liksom. Visst är det inget som är hugget i sten, men för att få en bättre rutin på mina dagar och för att kunna jobba bort de här jädrans opeppade dagarna så är denna listan ett bra verktyg som kan hjälpa mig på vägen mot mina drömmar!!!
 
Precis innan jag satte mig ner vid datorn och började skriva idag så gick jag Hålerundan. Vilket var väldigt välbehövligt idag! Det är så skönt att rensa tankarna ibland och jag var tvungen att göra det för att få tankarna på lite annat än mitt opeppiga humör som jag vaknade med idag. När man får såna här dagar så blir till och med att åka in till stan och träffa vänner ett projekt i sig som är jobbigt att ta tag i.... inget bra alls!!! Men som sagt, ändring på detta!!! PRONTO, MED DET SAMMA, PÅ EN GÅNG <3 gör det nu på en gång och du mår mkt bättre! Enklare sagt än gjort. Det är något jag måste jobba på.
 
Nu ska tränings- och övernattningsväskan packas för att åka till bästa mamman i Båstad. Vi har inte setts på över en vecka, vilket är MYCKET ovanligt!!! Först blir det en danspass på Friskis och sen lite soffmys framför tvn.
 
Tack och hej för denna gången! Hope to see you soon again :)