Day off!

Ledig dag idag! Skönt. Fast vädret har inte riktigt varit med mig. Tänkte sova ut men vakna redan vi sju. Skönt iofs. Men ändå! Så det blev frukost vid åtta och sen tänkte Kristin, jag och Nisse hänga på klipporna i solen. Vi hann sitta där i ca 5 min sen började det spöregna, haha! Dyngsura begav vi oss upp till längan (en del av personalboendet där vi bor) igen. Bytade om (till nya favoriterna - supersköna harembyxor) och sen blev det filmmys med Krisitin. Kollade Hairspray och skrattade så tårarna spruta:) 

Sen blev det lite Skype med mamsen innan det var dags för lunch. Hann även med lite Skype med pappa innan jag gav klipporna ett nytt försök med Felicia. Fick iaf en timme i solen innan det började regna igen:) vi har haft sånt busväder här nu de senaste dagarna. Storm, MÄNGDER med regn, åska och ännu mer regn. Fick ställa in en utflykt med båt här om dagen också. Då de gått ut med en varning. I måndags när vi åkte till Les Saintes var det gigantiska vågor. Färjan över till ön tar bara 20 min men FY säger jag bara. Bra när guiden blir sjösjuk, haha! 

Eftermiddagen spenderades sen med att städa vårt rum med julmusik strömmande ur högtalarna. Konstig känsla! Nu ikväll ska vi ha lite personalfest med alla som jobbar inom activity:) så det är vi guider, alla från Kidsclub samt killarna från Sail and surf. Ska bli väldigt trevligt! Ska till en strand lite längre bort och grilla och dricka lite öl! 

Imorgon är det begravning där hemma för morfar:( känns inget bra att missa men vi ska försöka ha med mig över Skype. Sen när jag kommer hem i vår så ska vi ha en egen liten ceremoni med jordfästningen. Begravningen är redan klockan 11.00 svensk tid, vilket betyder att klockan bara är 06.00 på morgonen här. Cicci och Rosanna ska följa med mig upp, så har jag fått låna ett rum på kontoret med internet så jag kan vara med över Skype. Så känns bra!

Nu är det dags att bege sig mot personalfesten! Vi höres! 

Tjingeling! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback