Jul i Karibien

Ja det firas ju inte riktigt på samma sätt som man är van vid hemma. Men mkt jultraditioner följs även här. 

Julpynt i överdrift på sina ställen, julmusik på hotellet och när man är ute i affärer, julkaos på shoppingcentrat Desterland (tänk er Väla x 10), jultomten på besök (han anlände på wakeboard längs stranden på hotellet), tomteluvor på personalen och ja... Så fortsätter det ;) det bästa är ändå att slippa all julstress hemma!!! Sen är ju solen och värmen ett STORT plus. Fast det var väldigt sparsamt med det på julafton. 

Det som fattas är självklart familjen och den svenska julmaten. Fick iofs äta julbuffen uppe i restaurangen tillsammans med Cicci och hennes föräldrar. Bästa julklappen :) fick lite köttbullar, glögg och annat gott iaf. 

Julafton blev en bra dag! Ledig :) gick upp i hyfsad tid, åt världens brakfrukost, sen blev det Skype med finaste familjen. Fick följa Kalle Anka tillsammans med Kristin och underhöll de där hemma rätt bra ;) sen bar det av mot Pärlan, hikandes i flipflops genom djungeln, för en lugn dag med tjejerna. Vi unnade oss jullunch på en restaurang och njöt av lugnet. När molnen kom begav vi oss hemåt igen. Kollade på Kalle Ankas önskejul och åt skumtomtar med ett glatt gäng. Vid fyra gick vi ner till strandbaren för att invänta tomten med en kopp varm choklad. Klockan halv fem kom han som sagt på wakeboard längs med stranden vid hotellet och alla, barn som vuxna, blev helt exalterade. Sen var det dags att göra sig iordning för kvällens festligheter. Julbuffé med Cicci och hennes päron. Vi började med en "juldrink" på balkongen (läs julmust ;) hihi) innan det bar av ner mot restaurangen. Det var en mkt trevlig middag som bland annat bjöd på köttbullar, färska frukter, risalamalta och rött vin ;) efter middagen var det julfest som började i Bunkern. Mkt trevligt :) festen fortsatte in på småtimmarna och avslutades med en härlig promenad längs med stranden :) ett hett tips är att inte springa barfota i sanden när det är mörkt och lite rom&cola är inblandat...

Juldagen spenderades mest i viloläge ;) efter lite frukost och städning gick jag och Linnea till Pärlan. Ännu en hike i flipflops :P vi sov rätt gott på stranden. Det gjordes inte många knop. Härlig dag! På kvällen hängde vi i strandbaren och lyssnade på livemusik. Jag pratade även med mina favoriter där hemma över Skype :) tjejerna bjöd på skönsång och många goa skratt. Saknar er <3 

Idag är det back to normal och jag har jobbat hela dagen. Först activity desk och sen transfer ikväll. Så nu rullar det på igen. Imorgon blir det en liknande dag, även lördag och säkert sön också. Det är så kul att flänga till flygplatsen var och varannan dag! Jaja, jobbet är oftast väldigt varierande och sjukt kul!!! Måste ju ha mindre roande dagar ibland för att uppskatta de roligare dagarna :)

Så är det! Hoppas att ni haft en bra jul där hemma allihopa!!! Får ju avsluta med: GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback