Ångest!

De senaste dagarna har ångesten över att åka hem börjat krypa sig på... Som jag skrev här om dagen så finns där mkt där hemma som jag saknar och ser fram emot. Men alltså jag vill inte åka härifrån. Bara tanken på alla underbara människor man måste lämna... Jobbet... Klimatet... Alla våra äventyr på våra lediga dagar... Våra fester... Pizza söndagar... Activity team... Och allt annat! Listan kan göras lång här också. Detta har ju blivit min vardag nu och jag trivs så himla bra med allt. Sen klart finns det ups and downs, men så är det ju med allt. Spelar ingen roll om man är i paradiset eller hemma i Sverige. 

Vi har gått igenom så himla mkt här nere tillsammans. Jag har fått nya vänner för livet!!! Speciellt Kristin och Cicci. Sen finns där en hel drös med underbara människor - Carro, Johanna, Rosanna, Anton, Erik, Linnea, Lene, Eric, Olle, Kent, Frida, Nicole mfl mfl... Även denna lista kan göras lång. Vi är ca 45 skandinaver som har jobbat den här säsongen. Många från västkusten och en del från Skåne. Blandade åldrar och blandat med tjejer och killar. Det kommer kännas så tomt att komma hem. Här har man ALLTID folk runt omkring sig. Man delar rum, äter alla dagens måltider tillsammans, jobbar ihop, umgås på kvällarna och på sina lediga dagar. Det räcker att man går utanför dörren så träffar man alltid på någon om inte ens rumskompis skulle vara hemma. 

Nästan alla bor på hotellet. Det finns två olika boenden - Längan och Bunkern. Båda ligger på bottenplanet av hotellbyggnaden. Längan, där jag bor, ligger ut mot havet. Fantastisk utsikt nu när de gjort iordning utanför. Det är lite mindre men fräschare rum. Sen har vi Bunkern där vårt gemensamma sällskapsrum också ligger. Här får man gå in i hotellbyggnaden där en korridor leder till vårt sällskapsrum. Här finns det två soffgrupper, en tv och ett litet hemmagym som killarna fixat ihop. Här finns då också ytterligare fler staff rum. De här rummen är lite större och har separat WC och dusch. Inne i Bunkern fungerar även vårt wi-fi så här sitter många som pratar på Skype eller håller på med sina datorer. Tvn har inga fungerande kanaler men vi har fått en kabel så vi kan kolla film eller serier via våra datorer. Så en och annan filmkväll har det ju blivit. Sen har vi några stycken som fixat eget boende utanför hotellområdet också. 

Det är ofta vi har våra "förfester" i Bunkern också. Det är mysigare att sitta på Längan egentligen men det brukar inte vara så populärt bland gästerna. Det blir alltid en sväng ner till baren när vi har våra fester. Även våra tema fester. Då brukar alla gäster få sig ett gott skratt ;) sen brukar vi fortsätta festerna nere på Sail & surf efter att baren har stängt. Vi sätter upp en slinga med lampor, sen är där en ljudanläggning och en bardisk. Kan inte bli bättre :) 

Man har ju tillbringat en del timmar i hotellets beach bar också. Här fungerar också wi-fi plus att det blir en naturlig plats att hänga på om man inte vill sitta inne på sitt rum eller i Bunkern. Vi har staffpriser på öl, drinkar, kaffe/te/choklad och pizza :) vilket är väldigt bra. På söndagar har vi något som kallas för Kreol söndagar (lokalt tema) då det är en speciell lunch med live band i restaurangen. Detta betyder också att maten vi får i matsalen inte är någon höjdare. Så söndagar har helt enkelt blivit pizza söndagar bland staffen. Lite sorgligt egentligen men rätt kul också. 

Får fortsätta min beskrivning av säsongen en annan dag! Daga att rusa :)

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback